torstai 16. toukokuuta 2013

Edward Tudor-Pole 12.12.2004, Lontoo

Edward Tudor-Pole 12.12.2004, Lontoo:Tämä taisi olla onnistunein otos. Kyseessä oli valtava kellon ympäri pyörivä hyväntuulinen, ja räyhäkäs punk tapahtuma, jonne oli mukava mennä jo aamutuimaan. Paikalla olivat kaikki, itse asiassa kerran mentiin Motörheadin Würzelin kanssa sisään yhtä aikaa, eikä minun lippua tietenkään tarkastettu, kun luulivat, että ollaan samaa seuruetta, ha haa… ja ihmettelin, mikä elämää suurempi bändi esiintyy, kun sitä on roudaamassa puolet Sex Pistolsista! No, Glenn Matlockin bändi, tietty. Myöhemmin Glennille ilmoitin, että otin siellä aivan surkeita kuvia heistä/hänestä.

Edward Tudor-Pole, uusimpana mm Game of Thronesien hurjasuisena kylähulluna eikun streetpreacherinä hihhulina, Tyrionian demoniapinaksi haukkuen, 'The Demon Monkey' [HD]. Mukana myös mukavaa Tenpole Tudor musiikkia, ja sooloja. Ja tietty The Great Rock 'n' Roll Swindle
Edward Tudor-Pole wikissä Who killed Bambi - tenpole tudor . .Tenpole Tudor - Swords of a 1000 Men . Tyrion 'The Demon Monkey' [HD] .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti